Pazar, Mayıs 17, 2020

Metin2 Tarihçi Nerededir? Ne İşe Yarar?



Metin2'de Ramazan ayı etkinliği olarak oyuna Tarihçi ve Niyetli Vatandaş NPC'si gelmiştir. Bu NPC'lere giderek Simit itemini ödüle çevirebilirsiniz. Şimdi detayları anlatalım.

Metin2 Tarihçi Ne İşe Yarar?


Metin2'de Tarihçi NPC'si Ramazan ayı etkinliklerine özel olarak oyuna ilave edilmiştir. Bunun yanı sıra Niyetli Vatandaş NPC'si de aynı şekilde oyunda mevcuttur. Oyunda yaratıklardan düşürdüğümüz Simit itemlerini ödüle çevirmek için Tarihçi'ye gitmemiz gerekiyor.

Tarihçi'ye giderek 10 adet Simit'e karşılık 1 adet Tatlı alabiliyoruz. Tatlı itemi aşağıdaki özellikleri sağlamaktadır:


  • Hareket hızı +10
  • Hasar +%5
  • Tecrübe +%10
  • Süresi : 30 dakika


Tatlı'nın verdiği özellikler bu şekildedir. Bu özellikler 30 dakika boyunca karakterinize tanımlanır. Sonrasında otomatikman silinir.



Tatlı almak için öncelikle Tarihçi'ye gidin. Ardından "Tatlı yiyelim tatlı konuşalım" 'a tıklayın. Sonrasında ise 10 adet simit karşılığında 1 tane tatlıyı almış olun.

Metin2 Tarihçi Nerede Bulunur?


Oyunda Tarihçi NPC'si 1. köylerde çıkmaktadır. Mavi bayrakta aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi Seyis'in hemen arkasında Tarihçi'ye ulaşabilirsiniz.



Bunun yanı sıra kırmızı ve sarı bayraklarda da aynı şekilde Seyis'in yakınlarında yer alır. Yani 3 bayrakta da Tarihçi Seyis'in yakınında bulunur. Tarihçi, Mavi bayrakta koordinat olarak (366,745) noktasında yer almaktadır.

Dediğimiz gibi Simyacıya doğru giderken Seyis'in yanında Tarihçi'yi bulabilirsiniz. Buna ek olarak Niyetli Vatandaş NPC'si de bu civarlarda gezmektedir. Onu da hemen yakınlarda bulabilirsiniz.

Ayrıca şunu da belirtelim her gün Tarihçi'ye giderek 1 tane "Bereket Meyvesi" itemi kazanabilirsiniz. Bu itemleri biriktirerek event sonunda güzel bir binek kazanabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder