Salı, Mayıs 26, 2020

Metin2 Sürgün Mağarası 2. Kat General Yerleri Haritada Nerededir?

Metin2'de en çok çar kasılan yerlerden birisi Sürgün Mağarasıdır. Bu mağaranın 2. katında ise Generaller çıkıyor. Fakat bu generallerin çıkış yerleri genellikle karıştırılmaktadır. Bu bakımdan sizlere sürgün mağarası ikinci kat general yerleri nerede çıkar harita üzerinde onu göstereceğiz.

Sürgün Mağarası 2. Kat General Çıkış Yerleri Neresidir?





Metin2'de sürgün mağarası 2. katında generallerin çıkma yerleri yukarıdaki haritadaki gibidir. 3 tane general ve 1 tane komutan çıkmaktadır. Komutan en üstteki beyaz noktada çıkıyor. Generaller ise mor kutuyla çizdiğimiz alanlarda çıkmaktadır.

Yukarıdaki haritadan bakarak general yerlerini tam olarak öğrenebilirsiniz. Buralara gidip generalleri keserek kıvrık anahtarı çıkartabilirsiniz. 3 tane kıvrık anahtarı topladığınızda mavi ejderha odasına gidip mavi ejderha (Beran-Setaou) ile mücadele etme şansını yakalarsınız.

Generalleri daha hızlı ve kolay kesebilmek için itemlerinizde şeytanlara karşı güçlü efsunu olmasına özen gösterin. Eğer itemlerinizde şeytanlara karşı güçlü +20 efsunu mevcutsa 60-70 oranla çok rahat bir şekilde bu generalleri öldürebilirsiniz. Ardından kıvrık anahtar düşürebilirsiniz. Sonra da bu 3 anahtar ile ejderha odasına giriş yapabilirsiniz.

Bu arada bazı kaynaklara göre en üstteki beyaz noktada general de çıkabiliyor. Yani o noktadan hem komutana hem generale rastlayabilirsiniz.

İyi eğlenceler bol kasmalar dileriz...


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder