Cuma, Nisan 24, 2020

Kan Kırmızı İnci Nereden Düşer? İtemleri Artı Kaça Basar?

Metin2'deki 3 inciden kan kırmızı inci de itemlere artı basmak için gerekli olan bir malzemedir. Bazı yüksek seviye itemlere +9 basmak için lazım olan bir artı basma itemidir. Peki kırmızı inci nereden çıkıyor şimdi detaylarını aktaralım.

Kan Kırmızı İnci Nereden Düşer?





Metin2'de Kan Kırmızı İnci, İstiridye'nin içerisinden çıkmaktadır. Yani denizden çıkan İstiridye'ye sağ tık yaptığınızda içerisinden kan kırmızı inci çıkartma olasılığınız vardır. Tabi bunun yanı sıra beyaz ve mavi inci de çıkartabilirsiniz.

Buna ek olarak Kankırmızı inci Beran-Setaou yani Mavi Ejder'in içerisinden de düşmektedir. Mavi ejderi sürgün mağarasında bulabilir ve kesebilirsiniz. Kestiğinizde içerisinden kankırmızı inci düşürebilirsiniz.

Ek olarak kankırmızı inci oyundaki bazı sandıkların içerisinden de çıkabiliyor. Bu sandıklar aşağıdaki gibidir:

  • Cadılar Bayramı Hediye Sandığı
  • Güç Sandığı
  • Sonsuz Kış Sandığı

Bu sandıkları açtığınızda da aynı şekilde kırmızı inci kazanabilirsiniz.

Kan kırmızı inci en değersiz incidir diyebiliriz. Yani fiyat bakımından beyaz inci ve mavi inciden sonra geliyor. Pazarlarda tanesi ortalama 300-400 k civarında satılmaktadır.

Kan Kırmızı İnci İtemlere + Kaç Basar?

Kan kırmızı inci 45-50 level üstü yani yüksek seviye itemlere +9 basmak için lazım olan bir artı basma itemidir. Beyaz inci +7'ye basarken, mavi inci +8'e basarken gereklidir. Aynı şekilde kırmızı inci de itemleri +9'a basarken lazım oluyor. Artı dokuza basarken lazım olduğundan en değersiz incidir diyebiliriz. Pazarlarda uygun fiyata satın alabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder