Cuma, Nisan 24, 2020

Metin2 Mavi Boya Nereden Düşer? Ne İşe Yarar?

Metin2'nin en önemli boyalarından birisi Mavi Boya'dır. Çünkü mavi boya, bazı itemleri dönüştürmek için lazım olan bir dönüştürme eşyasıdır. Yani ayakkabı üretiminde kullanılan bir ekipmandır. Haliyle piyasası da fiyatı da yüksektir. Metin2 TR sunucularında minimum 40-50 m civarlarında satılmaktadır. En değerli boyalardan birisidir. Peki bu mavi boya nerden düşer şimdi onu anlatalım.

Mavi Boya Nereden Düşer?




Mavi boya oyunda aşağıdaki boss canavarları içerisinden düşmektedir:


  • Nemere
  • Bagjanamu
  • Jotun Thrym

Bu canavarı kestiğinizde ödül olarak mavi boya kazanabilirsiniz. Tabii ki sadece bu slotlardan değil bunların sandıklarından da mavi boya çıkabiliyor. Yani Nemere sandığı, Bagjanamu sandığı ve Jotun sandığı içerisinden de mavi boya çıkartabilirsiniz.

Mavi Boya Ne İşe Yarar?


Mavi boya bir dönüştürme eşyasıdır. İlk paragrafta da söylediğimiz gibi mavi boya oyundaki bazı ayakkabıların dönüştürülmesi için gerekli olan bir malzemedir. Bir nevi artı basma eşyası gibi düşünebilirsiniz. Mesela oyundaki en değerli ayakkabılardan olan Ateş ayakkabısı yapımında mavi boya eşyası istenmektedir. Haliyle mavi boyanın fiyatı da bu yüzden yüksektir. Ortalama 40-50m civarlarında 1. köyde CH1'de veya CH2'de pazarlarda satılmaktadır.

Örneğin yalı çapkını ayakkabısını ateş ayakkabıya dönüştürürken 3 farklı malzeme istiyor. Bu malzemelerden birisi de mavi boya itemidir. Bu yüzden de oldukça değerlidir diyebiliriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder