Çarşamba, Nisan 01, 2020

Metin2 TR Yeni Açılan Sunucu (Dayanışma) Kalıcı mı Olacak? (Tüm Detaylar)

Merhabalar değerli arkadaşlar. 1 Nisan 2020 tarihinde yeni bir Metin2 TR sunucusu açılmıştır. Sunucunun adı "Dayanışma" serverıdır. Gerçekten çok hızlı bir haber oldu bu. Çünkü geçtiğimiz hafta yeni "Arkadaşlar" sunucusu açılmıştı. Epey bir oyuncu orada oynamaya başlamıştı. Fakat dün yeni bir sunucu açıldı ve herkes çok şaşkın diyebiliriz. Çünkü 1 hafta içerisinde 2 yeni sunucu açılma durumu çok nadir görülür.

Bunun nedeni Corona virüsten dolayı herkesin evlerinde kalması ve Metin2'nin aşırı şekilde oynanması diye yorumlanıyor. Ne kadar doğrudur bilemeyiz fakat yine de bir önceki arkadaşlar sunucusuna başlayan oyuncular için çok kötü bir durum olduğu söyleniyor. Çünkü arkadaşlar sunucusuna başlayanlar oyuna güzel miktarda para yatırdılar. Haliyle onlar şimdi yeni sunucuya geçmek isteyecekler ama bir önceki yatırdığı para boşa gidecek olabilir. Bakalım bilmiyoruz belki oyun buna bir çözüm getirebilir. Yani önceki sunucuda bulunan itemleri yeni sunucuya aktarım gibi bir şey yapabilir.


Metin2 TR Yeni Açılan "Dayanışma" Sunucusu Kalıcı mı Olacak?




Metin2 TR'nin forum sitesinden baktığımız kadarıyla yeni açılan "Dayanışma" sunucusu kalıcı olacaktır. Çoğu kişi 1 nisan şakası amaçlı kurulmuş olabilecek bir server diye düşünmüş. Fakat bugün itibariyle de baktığımız kadarıyla sunucu açıktır. Yani sunucu kalıcı olacaktır diyebiliriz. Arkadaşlar sunucusundaki tüm özellikler burada da geçerlidir.

GM'nin yaptığı açıklamayı aşağıdan okuyabilirsiniz:


Sevgili Oyuncular,
Yeni Arkadaşlar sunucu yoğun ilgi gösterdiniz. Krallıkların destansı katılımları sürekli artıyor. Bundan dolayı aynı temel ayarlara sahip yeni sunucu eklemeye karar verdik.

Bu açıklamaya göre dediğimiz gibi dayanışma sunucusu aynı arkadaşlar sunucusu gibi kalıcı olacaktır. Oyundaki tüm özellikler burada da geçerli kalacaktır. Yani oyun tarafından verilen silahlar burada da olmayacaktır. Aynı şekilde çırak sandığı vb. sandıklar da burada yer almayacaktır. Yani aynı eski Metin2 sunucuları gibi olacaktır diyebiliriz.

Detaylı bilgilere "https://board.tr.metin2.gameforge.com/index.php?thread/612722-yeni-sunucu-dayani%C5%9Fma/" buradaki siteden ulaşabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder