Pazartesi, Nisan 06, 2020

Kostümlere 3 Efsun Getirme Nasıl Yapılır? Hangi İtem Gereklidir?

Metin2'de kostümler normalde nesne marketten çekildiğinde rastgele 1, 2 veya 3 efsunlu olarak envanterimize gelmektedir. Fakat mesela 1 efsunlu kostüm geldiğinde bunu 3 efsuna atabiliyoruz. Daha doğrusu biraz zor gibi ama bir item ile sürekli denersek 1 efsunlu veya 2 efsunlu kostüm 3 efsunluya dönüşebiliyor. 3 efsunlu olana kadar o itemi kostümde denememiz gereklidir. Şimdi bu itemin adını ve nereden satın alabilir onu anlatalım.

Kostümlere 3 Efsun Getirme Nasıl Yapılır?




Arkadaşlar Metin2'deki kostümlere 3 efsun getirmek için "Kostümü Dönüştür" itemi gerekmektedir. Merak etmeyin bu item EP ile alınmıyor. Tam tersine Satıcı'da 200k gibi düşük bir miktara satılmaktadır. Yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi kostümü dönüştür itemini 200k karşılığında 1. veya 2. köydeki Satıcı'dan satın alabilirsiniz.

Ardından bu itemi kostümün üzerine getirerek 3 efsun getirmeye çalışabilirsiniz. Dediğimiz gibi 3 efsun getirmek epey zordur diyebiliriz. Çünkü bir kostüme maksimum 3 efsun gelebiliyor. Haliyle getirmesi de çok zordur. Yine de 20-30 tane alıp deneyin belki şansa getirebilirsiniz.

Kostüme 3 efsun getirdikten sonra efsunlarını değiştirmek için de "Kostümü Efsunla" itemi lazımdır. O da satıcıda 400 k dan satılıyor. Onu da başka bir konumuzda anlatacağız.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder