Çarşamba, Nisan 22, 2020

Mavi İnci Nereden Düşer? İtemleri Artı Kaça Basar?



Metin2'de mavi inci oyundaki + basma itemlerinden bir tanesidir. Beyaz inciden sonraki en değerli incidir diyebiliriz. Mavi inci yüksek level seviyedeki itemlere +8 basmak için gereklidir. Peki mavi inci nereden çıkar ve hangi sandıkların içerisinden düşer onu yazalım.


Mavi İnci Nereden Düşer?


Mavi inci İstiridye'nin içerisinden çıkmaktadır. Yani İstiridye'ye sağ tık yaptığınızda içerisinden Mavi İnci itemi çıkartabilirsiniz. Oyunda piyasası oldukça düşüktür. Yani ortalama 500k-1m arasında pazarlardan satın alabilirsiniz. Beyaz inciye göre oldukça ucuzdur diyebiliriz. Dediğimiz gibi mavi inci yüksek seviye 50 level üstü itemlere +8 basmak için lazım olan bir + basma eşyasıdır.

İstiridye'nin yanı sıra Mavi İnci oyundaki Beran-Setaou yani Mavi Ejderha içerisinden de çıkmaktadır. Mavi ejder sürgün mağarasında bulunmaktadır.

Buna ek olarak mavi inci oyundaki bazı sandıklardan da çıkabiliyor. Bu sandıklar aşağıdaki gibidir:


  • Cadılar Bayramı Hediye Sandığı
  • Güç Sandığı
  • Sonsuz Kış Sandığı


Mavi incinin çıkabildiği sandıkların isimleri de bu şekildedir.

Son olarak mavi inci itemlere +8 basmak için gereklidir. Oyundaki itemlere +7'ye basarken beyaz inci ve +9'a basarken de kırmızı inci istenmektedir. Mavi inci tanesini ortalama 500 k civarından pazarlardan satın alabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder