Salı, Nisan 07, 2020

Metin2 Kostüme Gelen Efsunları Değiştirme Nasıl Yapılır?

Metin2'deki kostümlerin efsun özelliklerini değiştirebiliyoruz. Daha önceki yazımızda kostüme 3 efsun nasıl atarız onu anlatmıştık. Şimdi ise bu efsunları nasıl değiştirebiliriz onu anlatacağız.

Kostüme Gelen Efsunları Nasıl Değiştirebiliriz?




Metin2'de zırh kostümlerinin, silah fişlerinin, başlık fişlerinin vb. tüm kostüm çeşitlerinin efsunlarını değiştirmek için "Kostümü Efsunla" itemine ihtiyaç vardır. Kostümü efsunla itemi 1. veya 2. köyde bulunan Satıcı'da 400 k ücretle satılmaktadır. Yani bu item nesne markette vb. yerlerde satılmıyor. Satıcı'dan 400k ücret ile alabiliyorsunuz.

Aldığınız itemi kostüme sürükleyerek kostümdeki efsunları değiştirebilirsiniz. Bu arada dikkat edin bu item kostümü 3 efsunlu yapmaz. Yani diyelim kostümünüzde 2 efsun var ise bu efsunu kullandığınızda efsunları değişir ve yine 2 efsunlu kalır. Ama "Kostümü Dönüştür" itemini kullanırsanız o zaman kostüme 3 efsun atabilme şansınız olur. Ama kostümü efsunla itemi adı üstünde sadece var olan efsunları siler ve yerine başkalarını ekler yani efsun sayısı aynı kalır değişmez.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder