Pazartesi, Nisan 13, 2020

Metin2 Onur Madalyası Nasıl Kazanılır? Ne İşe Yarar?

Metin2'de son yapılan güncellemeyle birlikte artık silahlara ekstra güçlü özellikler ekleyebiliyoruz. Yani silahlara özel ateş, buz, toprak vb. element güçleri basabiliyoruz. Haliyle bunlar sayesinde silahlar daha fazla vuruş yapmış oluyor. Saldırı hasarları artıyor. Bu elementer güçleri silahlara ekleyebilmek için öncelikle Lonca İmha bölgesine gidip oradaki "Madalya korucusu" na gitmemiz gerekiyor. Ardından oradan istediğimiz element gücü satın alabiliyoruz ve silahımıza basabiliyoruz. Fakat bu itemlerden satın almak için "Onur Madalyası" 'na ihtiyacımız olacaktır. Peki onur madalyalarını oyun içinde nasıl kazanabiliriz şimdi onu anlatalım.




Metin2 Onur Madalyası Nasıl Kazanılır?


Metin2'de onur madalyası kazanmak için öncelikle bir loncamızın olması gerekmektedir. Yani klana girmiş olmanız lazım yoksa ne onur madalyası kazanabiliriz ne de itemlere element güçleri basabiliriz. Loncaya girdikten sonra lonca penceresini açmamız gerekiyor. Onun için sağ alttaki arkadaşlar butonuna tıklıyoruz. Ardından en sağdaki lonca penceresi açma yerine basıyoruz.



Lonca penceresini açtıktan sonra aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi "Katılım ödülü" butonu mevcuttur. Ona tıklıyoruz ve otomatikman 1 adet onur madalyası kazanmış oluyoruz.




Onur Madalyası ödülü günde 1 kere alınıyor ve her gün saat 5:00'da yenileniyor. Fakat art arda ödülü almak için bu butona tıklarsanız diğer günlerde ödül sayısı katlanmaktadır.

Ek olarak Lonca'ya bağış yaparak da onur madalyası kazanabilirsiniz. Bağış seviyesine göre 20-30 vb. miktarlarda onur madalyası kazanabilirsiniz.

Onur Madalyaları Nerede Kullanılır ve Ne İşe Yarar?


Onur madalyalarını biriktirdikten sonra harcamak için öncelikle Lonca-İmha bölgesine gidip oradaki "Madalya Korucusu" NPC'sine gitmemiz gerekiyor. Lonca bölgesine ışınlayıcıdan direkt olarak gidebilirsiniz. Zaten ışınlayıcıdan gittiğinizde madalya korucusu da direkt karşınıza çıkacaktır.



Madalya korucusunda aşağıdaki itemler yer almaktadır:

  • Ateşin yazısı
  • Buzun yazısı
  • Toprağın yazısı
  • Rüzgarın yazısı
  • Karanlığın yazısı
  • Şimşeğin yazısı
  • Lanetin yazısı
  • Değişiklik yazısı
  • Süs taşı

Bu yazı itemlerini kullanarak silah itemlerine + güç ekleyebiliyorsunuz. İllaki denk gelmiştirsiniz genelde değerli olan Zodyak silahlarına bu güçlerden eklerler. Çünkü bu itemler 300 onur madalyası karşılığında alınabiliyor. Bu da çok değerli olduğu anlamına gelmektedir. Ayrıca eklendiğinde bildiğimiz kadarıyla patlama olasılığı da var. Yani yazının patlama olasılığı var yoksa iteme bir şey olmuyor tabii ki.

Bu şekilde onur madalyaları biriktirerek bu itemlerden alabilir ve elinizdeki silahlara, kılıçlara, yaylara vb. itemlere bu yazılardan ekleyebilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder