Cuma, Nisan 17, 2020

Metin2 Yeni Açılan Medcezir Sunucusu Hakkında Detaylı Bilgiler | Kalıcı mı Olacak?

Metin2'de bugün yeni bir sunucu açılmıştır. Sunucunun adı "Medcezir" 'dir. Son 1 ayda açılan 4. yeni sunucu olan Medcezir bazı oyuncular tarafından eleştirilere maruz kaldı diyebiliriz. Çünkü geçtiğimiz hafta evdekal sunucusunda oyuna başlayanlar oyuna çok para yatırmıştı. Fakat şimdi yeni sunucu açılında tüm yatırımlarının boşa gittiğini düşünüyorlar. Bakalım belki ilerde item ve eşya taşıma olursa herkes yeni sunucuya geçebilirler.

Peki Medcezir sunucusu özellikleri nelerdir şimdi detaylarıyla onu anlatalım.

Yeni Medcezir Sunucusu Hakkında Bilgiler Sunucu Kalıcı mı Olacak?






Arkadaşlar bugün açılan Medcezir sunucusu GM'nin yaptığı açıklamaya göre önceden açılan yeni 3 sunucu gibi bu sunucu da kalıcı olacaktır. Yani sunucu ömür boyu açık kalacaktır diyebiliriz. Aynı zamanda oyun başlangıcında verilen çırak-usta sandıkları bu serverda da olmayacaktır ve ortalamalı silahlar da olmayacaktır.

Şimdi sunucu hakkında GM'nin yani FastFooD'un yaptığı açıklamaya bakalım:


Sevgili Oyuncular,
Yeni Sunucularımızın tamamına yoğun ilgi gösterdiniz. Krallıkların destansı katılımları sürekli artıyor. Bundan dolayı aynı temel ayarlara sahip yeni sunucu eklemeye karar verdik. İşte kapılarını açacak olan sunucu: Medcezir

Gördüğünüz gibi Medcezir sunucusu, Arkadaşlar-Dayanışma ve Evdekal sunucuları gibi kalıcı olacaktır. Ve aynı zamanda emek serverı gibi olacaktır. Yani yukarıda da dediğimiz gibi ücretsiz verilen sandıklar ve silahlar bu sunucuda da olmayacaktır. Aynı 2008-2009 yıllarındaki gibi emek sunucusu şeklinde olacaktır. Kısacası yeni açılan serverlar bir hayli zevkli olacaktır diyebiliriz. Fakat 1 ayda 4 tane açıldığı için oyuncular hangisinde başlayacaklarını şaşırdılar. Belki ilerde buna da bir çözüm gelir henüz bilmiyoruz belki yeni açılan serverlar tek bir sunucuda birleşebilir. Bekleyip göreceğiz.

Medcezir sunucusu hakkındaki bilgiler bu şekildedir. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder