Çarşamba, Nisan 08, 2020

Metin2'de Pet'in Tipini ve Yeteneğini Belirleme Nasıl Yapılır?

Metin2'de karakterinize pet alabilir ve ekstra özellikler kazanabilirsiniz. Petin tipi ne kadar yüksekse o kadar ek özellik sağlar. En düşük pet tipi 1 iken en fazla pet tipi ise 6 gelmektedir. Şimdi sizlere petin tipini öğrenmek için ne yapmamız gerekiyor onu anlatalım.

Yumurtadan Yeni Çıkan Petin Tipini Nasıl Öğreniriz?


Metin2'de Yumurtadan çıkan petlerin tipini ve yeteneğini öğrenmek için yani belirlemek için "Pet belirleme küresi" itemine ihtiyacımız vardır.


Öncelikle 1. veya 2. köyde yer alan Satıcı'ya gidip 1 tane "Pet Belirleme Küresi" itemi satın almamız gerekiyor. İtem 10k fiyatındadır.




Pet belirlemeyi aldıktan sonra pet ekranımızın en sol üstündeki aşağıda gördüğünüz gibi bir buton çıkacak. Ona tıklıyoruz. Tabii dediğimiz gibi envanterinizde pet belirleme küresi olması gerekiyor yoksa bu butona tıklanılmaz hata verir.



Ardından ekranda aşağıdaki gibi bir uyarı çıkacaktır. Burada petimizin tipini öğrenebiliriz. Mesela bizim petin tipi 4 çıktı. Aşağıda gördüğünüz gibi "Pet tipi 4: cesur. Orta derecede güçlü. Zamanla becerileri daha da artan sadık bir yoldaş." şeklinde bir mesaj çıkacaktır.



Bu şekilde petimizin tipini öğrenebiliyoruz. Dediğimiz gibi sizler de petinizin tipini ve yeteneğini öğrenmek istiyorsanız öncelikle satıcıdan pet belirleme küresi satın almanız gerekiyor. Ardından pet sayfasındaki en sol üstteki butona basarsanız petin tipini öğrenmiş olursunuz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder