Cumartesi, Nisan 18, 2020

Metin2 Beyaz İnci Nereden Düşer? İtemleri Artı Kaça Basar?



Metin2'nin en pahalı artı basma itemlerinden birisi "Beyaz İnci" 'dir. Çünkü beyaz inci oyundaki yüksek level çoğu itemi +7'ye basarken istenmektedir. Peki beyaz inci hangi canavardan ve nereden düşüyor hem onu anlatalım. Hem de itemlere + kaça basarken istiyor onu yazalım.


Beyaz İnci Nereden Düşer?


Beyaz inci İstiridye'den çıkmaktadır. Yani İstiridye'ye sağ tık yapıp açtığınızda içerisinden beyaz inci çıkartabilirsiniz. En değerli inci olduğu için kırmızı ve mavi inciye göre oldukça zor çıkmaktadır diyebiliriz. Metin2 TR'de pazarlarda tanesi 6-7m arasında satılmaktadır.

Bunun yanı sıra Sürgün mağarasında bulunan Beran-Setaou yani Mavi Ejder'den de beyaz inci düşürebilirsiniz. Yani mavi ejderi kestiğinizde yere item olarak beyaz inci düşebilir.

Ek olarak beyaz inci oyundaki bazı sandıkların içerisinden de çıkabiliyor. Beyaz inci çıkabilen sandıkların isimleri aşağıdaki gibidir:


  • Cadılar Bayramı Hediye Sandığı
  • Güç Sandığı
  • Sonsuz Kış Sandığı


Bunlara ek olarak eventteki bazı sandıklardan ve nesne marketteki bazı sandıklardan da beyaz inci çıkabiliyor.

Beyaz inci yukarıda da dediğimiz gibi oyundaki 40-50 level üzeri yüksek level itemlere +7 basarken gerekli olan bir artı basma itemidir. İtemleri +7'e basarken beyaz inci, +8'e basarken mavi inci ve +9'a basarken de kırmızı inci istemektedir. Haliyle bu incilerden en değerlisi artı yediye basarken istenilen beyaz incidir. Bu yüzden fiyatı da yüksektir diyebiliriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder