Çarşamba, Nisan 08, 2020

Metin2 Canavar Kartı Görev Ekranı Nasıl Açılır?

Metin2'de normal görevlere ek olarak bazı özel Boss canavarlarını kesme görevi de mevcuttur. Hatta bu görevler oyunda özel bir pencerede yer almaktadır.

Oyun içerisinde canavar kartı görev penceresini klavyeden "J" harfine basarak açabilirsiniz.




J harfine bastıktan sonra yukarıda gördüğünüz gibi canavar kartı görev arayüzü açılmış olur. Buradan ekranda çıkan boss özel canavarları öldürerek görevde ilerleme sağlayabilirsiniz. Örneğin ilk seviyelerdeki canavarlar hep 1. köyde çıkan Cung-Mok, Li-An, Bera vb. isimli boss slotlarıdır. Bunların çoğu 1. köyde yer alır. Böyle böyle tüm canavar kartlarını öldürerek görevde ilerleme sağlayabilirsiniz.

Bu görev penceresinden alan koleksiyonu, zindan koleksiyonuna da ulaşabiliyorsunuz. Yani bu bölgelerde çıkan boss canavarların kartlarına da bakabilirsiniz. Bu canavarları keserek görevde ilerleme sağlayabilirsiniz. Canavar kartı görevleri ile ilgili detaylı bilgilere "tr-wiki.metin2.gameforge.com/index.php/Canavar_Kart_Sistemi" buradaki siteden ulaşabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

3 yorum:

  1. Benim büyülü silah ilgili statü sıkıntım var herkes başka bir şey diyor.Bir ayrıntılı araştırma yapıp makale oluşturur musun şimdiden teşekkürler.Forumun tasarımı çok cazib.Ama sana istersen bedavaya güzel bir blog tasarımı vereyim.

    YanıtlaSil
  2. Statü sıkıntısı derken bu hp, sp, dex statüleri mi? Bunlar maksimum 90'a kadar veriliyor diye biliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her bir karakterin statü verilişi farklı ya.Onu anlatıorum. 2 SP 1 HP VS..Büyülü Silah statüyü nsıl vermeli

      Sil