Salı, Nisan 07, 2020

Metin2 EvdeKal Sunucusu Özellikleri | Server Kalıcı mı? Tüm Detaylar

Metin2'de dün yani 7 Nisan 2020 tarihinde yeni bir sunucu açıldı. Sunucunun adı #EvdeKal sunucusudur. Bu server son 3 haftada açılan 3. yeni serverdır. Çoğu oyuncu bu durumdan şikayetçi olsalar da artan oyuncu sayısına istinaden yeni sunucu açıldığı düşünülüyor. Bildiğiniz gibi bu zor zamanlarda sağlığımız için evlerimizde kalmamız en iyisidir. Haliyle sunucunun adı da buna özel olarak açıldı diyebiliriz. Peki sunucu kalıcı mı olacak akıbeti ne olacak detayları yazalım.

Evdekal Sunucusu Kalıcı mı Olacak? Tüm Detayları





Arkadaşlar GM'nin yaptığı açıklamaya göre "Evdekal" isimli sunucu aynı şekilde yeni açılan "Arkadaşlar" ve "Dayanışma" sunucularında olan özelliklere benzer olacaktır. Yani evdekal sunucusu da diğer 2 server gibi özelliklere sahiptir. Haliyle evdekal sunucusu da kalıcıdır ve çırak sandıkları yoktur diyebiliriz. Tabii bunu GM'nin yapmış olduğu açıklamaya göre söylüyoruz. Ama ilerde ne olur tam bilemiyoruz.

Öncelikle GM'nin mesajını sizlere yazalım.

Sevgili Oyuncular,
Yeni Arkadaşlar sunucu yoğun ilgi gösterdiniz. Krallıkların destansı katılımları sürekli artıyor. Bundan dolayı aynı temel ayarlara sahip yeni sunucu eklemeye karar verdik.

Yani mesajı okuduğumuzda aynı diğer 2 server gibi bunun da benzer ayarlara sahip olacağını anlıyoruz. Bu da demek oluyor ki bu sunucu da kalıcı olacaktır. Fakat ne kadar kalabalık olur o soru işareti. Çünkü çoğu oyuncu 3 hafta önce açılan arkadaşlar sunucusunda oyuna başladı. Haliyle ardından yeni açılan dayanışma ve evdekal serverlarında da başlarlar mı henüz bilinmiyor ama zor gibi. Çünkü çoğu kişi arkadaşlar serverına emek verdi EP çekti vs. diyebiliriz. Yine de tabii ki oyuna girip kalabalıktan anlayabiliriz.

Evdekal sunucusu şimdilik kalıcı gibi duruyor. Ayrıca bu sunucuda da çırak sandıkları ve ücretsiz ortalamalı silahlar bulunmayacaktır. Yani aynı eski emek Metin2 sunucuları gibi olacaktır. Detaylı bilgilere "www.board.tr.metin2.gameforge.com/index.php?thread/612882-evde-kal/" buradaki siteden bakabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

2 yorum:

  1. evde kal sunucusu ne oldu oyuna giremiyorum itemler bom bos bütün harcadıgım para bosa gitti bu ne biçim oyun soygun yerimi burası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam inanın bende fazla aktif değilim sw ler birleşti sanırım birleşen sw ye girin hesabınız orda durur. İtemler nesne markette oluyor genelde. İtemleriniz kaybolmaz yani merak etmeyin.

      Sil