Çarşamba, Mayıs 20, 2020

Metin2 AyYıldız Sunucusuna Nasıl Giriş Yapılır? Kod Nasıl Alınır?



Metin2'de geçtiğimiz gün yeni sunucu açılmıştır. İsmi "AYYILDIZ" 'dır. Ayyıldız sunucusu ÖZEL olarak açılmıştır ve herkes direkt olarak maalesef giriş yapamıyor. Sunucuya giriş yapmak için bir koda ihtiyacınız vardır. Şimdi Ayyıldız sunucusuna nasıl giriş yapılır ve server kalıcı mı onun detaylarını paylaşalım.


Metin2 AyYıldız Sunucusuna Nasıl Giriş Yapılır? Kod Nereden Alınır?


Arkadaşlar yeni açılan AyYıldız sunucusuna giriş yapmak için özel bir koda ihtiyacınız vardır. Bu kodu Youtube ve Twitch Metin2 yayıncılarından alabiliyorsunuz. Yani kodu almak için yapmanız gereken şey Youtube'da veya Twitch'de canlı yayında Metin2 yayını yapan oyuncuları izlemektir. Oyuncuları izlerken chat bölümüne "Bende kod alabilir miyim." şeklinde yazınız. Veya Ayyıldız SV sinde oynayan bir oyuncuya mail yollayarak ondan kod isteyebilirsiniz. Bu şekilde kodu aldıktan sonra oyuna giriş sağlayabilirsiniz.



Mesela yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi yeni başlayan Ayyıldız sunucusunda "Doğukan Akın" da oynayacaktır ve yayın yapacaktır. Kendisine discord hesabından ulaşabilirsiniz ve kodu kendisinden ücretsiz alabilirsiniz. Bu şekilde diğer yayıncıların yayınlarını takip ederek ücretsiz kod alabilirsiniz.



Aynı şekilde mesela yukarıdaki resimde gördüğümüz gibi bir oyuncu nasıl kod alabiliriz diye sormuş. Yayıncı ise mail atarak kodu alabilirsiniz demiş. Yani sizler de yeni serverda oyuna başlayacak olan yayıncılara mail atın ardından kodu ücretsiz alın bu kadar basittir diyebiliriz.

Oyun aslınca bir nevi yayıncılara özel olacak diyebiliriz. Çünkü ilk onlar başlayacak normal oyuncular da sunucuya giriş yapabilmek için yayıncılardan kodu temin etmeye çalışacaktır. Fakat yine de hile vs. durumları azalacak gibi duruyor. Çünkü oyuna herkes giremeyecek özel kişiler girecek. Bu da hilelilerin önünü kapatıyor diyebiliriz. Eğer zevk alarak hilesiz oyun arıyorsanız Ayyıldız'a başlayabilirsiniz.

Bazı Yayıncılar ve AYYILDIZ Sunucusunda Başlayacakları Bayraklar:




Yeni AYYILDIZ serverında oynamaya başlayan bazı yayıncılar ve başlayacakları bayraklar yukarıdaki gibidir. Görsel turkmmo.com sitesinden alınmıştır. Detaylara oradan bakabilirsiniz. Bu yayıncılara ulaşarak kendilerinden ücretsiz kod isteyebilirsiniz.

Metin2 AyYıldız Sunucusu Kalıcı mı Olacak? Server Özellikleri Nedir?


Yeni açılan sunucu GM'nin yaptığı açıklamaya göre kalıcı olacaktır. GM'nin açıklamasına buradaki yazımızdan bakabilirsiniz. Dediğimiz gibi bu yeni sunucu özel ve kalıcı olacaktır. Ek olarak bu sunucu diğer açılan 4 yeni sunucu gibi emek serverı değil özel etkinliklerin olduğu, çırak sandığının vb. başlangıç itemlerinin olduğu bir sunucu olacaktır.

Ayyıldız sunucusunda çırak sandığı, usta sandığı ve oyunun vermiş olduğu ücretsiz ortalamalı silahlar da olacaktır. Üstelik bu serverda birbirinden güzel ve farklı etkinlikler olacaktır. Yani çok eğlenceli olacak gibi duruyor. Ayrıca nesne markette bazı itemler ücretsiz olacaktır. Oyuna girdiğinizde nesne marketi açıp bedavaya bir sürü item görebilirsiniz. Bunları da almayı unutmayınız.

Eğer etklinlikli sunucular seviyorsanız yeni açılan Metin2 TR Ayyıldız sunucusu tam da size göre diyebiliriz. Şimdilik yeni sunucu hakkında paylaşacaklarımız bu kadardır. Umarız faydalı olur. İyi oyunlar dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

5 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Efendim nasıl kod alınacağını yazımızda anlattık. Kısaca tekrardan bahsedelim, kod almak için AyYıldız sunucusunda oynayan Metin2 yayıncılarını youtube veya twitch üzerinden takip edin. Ardından onlara mail yollayın "kod alabilir miyim" vb. tarzında bir mesaj yazın. Onlar da ücretsiz kodu gönderirler. Resmi sitede böyle yazıyor çünkü. Teşekkürler iyi oyunlar dileriz.

      Sil
  2. Beyler nasil nasil kod alabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konuda detaylı anlattık efendim. Kısaca Ayyıldız sunucusunda oynayan yayıncıları twitch veya youtube'dan izleyin. Onlara mail atın kod istiyorum tarzında. Onlar da size kodu ücretsiz gönderirler.

      Sil
  3. kodu nasıl aktif edeceğiz

    YanıtlaSil