Cumartesi, Mart 21, 2020

5-5 Efsanevi Yakut Efsunları Nedir? Kaç Para Eder?

Metin2'de simyaların en iyisi ve pahalısı yakut simyasıdır. Yakut simyasına ortalama zarar ve str yani saldırı değeri efsunu gelebildiği için en pahalı simyadır diyebiliriz. Peki 5-5 efsanevi yakut efsunları yani özellikleri nelerdir ve kaç para ediyor onu paylaşalım.

5-5 Efsanevi Yakut Efsunları Nedir?




Arkadaşlar 5-5 Efsanevi Yakut simyasının efsunları aşağıdaki gibidir.

  • Güç +3
  • Ateşe karşı dayanıklılık %3
  • Savunma +60
  • Ortalama Zarar %5
  • Saldırı Değeri +90

5-5 mat +0 efsanevi yakutun efsunları bu şekildedir. Tabii ki buna yeşil ejderha fasulyesi ile +4'e kadar basabilirsiniz. Haliyle + basarsanız bu efsunlarının oranı da artmış olur.

Yukarıdaki resimden efsanevi yakutun şekline bakabilirsiniz. Ayrıca 5-5 yakutun efsunlarını yukarıdaki resimden de görebilirsiniz.

Bu 5-5 yakut tek ortlu olanıdır. Yani bunda sav, ort ve str eklidir. Birde çift ortalamalı olan efsanevi yakutlar da var. Yani çift ortalamalıda saldırı değeri, ortalama zarar ve ortalama zarara direniş efsunları eklidir. Fakat onlar fazla tercih edilmiyor haliyle onun fiyatı biraz daha düşüktür. Şimdi bu 5-5 yakut ne kadar ediyor onu yazalım.

5-5 Efsanevi Yakut Ne Kadar Eder?

Metin2 TR sunucularında 5-5 efsanevi yakutlar ortalama 8-9 won civarında etmektedir. Yani ort, str ve savunmalı efsanevi 5-5 yakutlar genellikle 8 wondan satılmaktadır. Örneğin Metin2 TR Marmara sunucusunda fiyatlar bu şekildedir. Ama diğer serverlarda belki 1-2 won oynama yapabilir.

Ek olarak çift ortlu olan 5-5 efsanevi yakutlar ise ortalama 6-7 won ediyor. Yani Marmara sunucusunda 6 wondan çift ortlu yakut bulabilirsiniz. Veya elinizde varsa bu fiyata satabilirsiniz. Oyuncular tarafından genellikle tek ortlu olanı tercih ediliyor. Çift ortlular fazla tercih edilmiyor bu bakımdan üste atmalıkla hemen hemen aynı fiyattan satılıyor diyebiliriz. Ayrıca üste atmalık efsanevi yakutlar ise düz 5 wondan satılabiliyor.

Sizde 5-5 efsanevi yakut var mı? Varsa ve satılıksa sunucu adınızla birlikte yoruma ilan verebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder