Cuma, Mart 20, 2020

Mistiklere Karşı Güçlü Efsunu Ne İşe Yarar? Nerelerde Geçerlidir?

Metin2'nin en önemsiz efsunlarından birisi mistiklere karşı güçlü efsunudur. Bu efsun oyuncular tarafından fazla kullanılmıyor hatta hiç kullanılmıyor diyebiliriz. Fakat orta seviyeli oyuncular mistik canavarlara karşı güç sağlamak için bu efsuna ihtiyaç duyabilirler. Bu bakımdan az da olsa orta seviye 30-60 level arası oyuncular için önemi vardır diyebiliriz.




Mistiklere Karşı Güçlü Efsunu Nerelerde Etkilidir?

Mistiklere karşı güçlü efsunu adı üstünde mistik canavarlara karşı daha fazla vuruş yapmayı sağlar. Yani Metin2'de mistiklere karşı güçlü efsunu tüm mistik canavarlara karşı güçlü vuruş yapmayı sağlamaktadır.

Mistiklere karşı güçlü efsunu Seungryong Vadisi'ndeki tüm Mistik ismi geçen canavarlara karşı güçlüdür. Ayrıca vadideki tapınak içi ve tapınak dışı mistik canavarlarına karşı da etkilidir. Bu efsun genel olarak Mistik, Fanatik ve Arahan canavarlarına karşı etkinlik sağlar.

Ek olarak mistiklere karşı güç efsunu tapınak içerisindeki Mistik Lider bossuna ve Hayalet Boss'a karşı da geçerlidir.

Bunların dışındaki slotlara karşı etkisizdir. Hatta sürgün mağarasında yer alan mistik ismindeki canavarlara karşı da etkisiz olduğu söylenilmektedir.

Mistiklere Karşı Güçlü Efsunu Hangi İtemlere Gelebilir?


Mistiklere karşı güçlü efsunu diğer güç efsunları gibi 5 farklı itemlere gelebilmektedir. Bu efsun sadece bileziklere, kasklara, küpelere, kalkanlara ve silahlara gelebilmektedir. Ayrıca silah ve başlık fişlerine de bu efsun gelebiliyor. Efsun bir iteme maksimum %20 oranında gelebiliyor.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder