Çarşamba, Mart 18, 2020

Metin2 İtem Yansıtma Nasıl Yapılır?

Metin2'de oyuna yeni gelen özelliklerden birisi item yansıtmadır. Oyunda bir itemi başka bir item üzerinde yansıtma yapabilirsiniz. Mesela +9 dolunayınız var diyelim. Bu dolunaya +9 zehir kılıcı yansıtması yapabilirsiniz. Elinize dolunay kılıcı taktığınızda görüntüsü +9 zehir kılıcı olmuş olur. İşte yansıtma bu şekildedir. Sadece görüntüsü yansımış oluyor. Yoksa silahın gücü yine dolunaydaki gibi kalacaktır. Yansıtma ücreti ise 50m'dir.



Metin2'de Yansıtma Nasıl Yapılır?


Arkadaşlar oyunda yansıtma yapmak için öncelikle 1. köyden "Teovahdan" NPC'sine gidiyoruz. Ardından üzerine tıklıyoruz. Açılan seçeneklerden en alttaki "Yansıtma" butonuna basıyoruz.



Sonrasında gelen uyarıya Evet diyoruz.



Ardından yansıtma penceremiz açılmış olacaktır.



Burada sol tarafa hangi iteme yansıtma yapacaksanız o itemi koyun. Yani sizin kullanacağınız gerçek iteminizi sol yerleştirin. Sağ tarafa ise yansıtma yapılacak olan yani yansıtmayı soldaki iteme yapıp kaybolacak olan itemi yerleştirin. Ardından alttaki ok butonu olan tik işaretine tıklayın.

Böylelikle soldaki iteminize yansıtma yapmış olursunuz. Yansıtma yapmak için 50 m gerekmektedir. 50m paranız yoksa maalesef yansıtma yapılamıyor. Yansıtma yapıldıktan sonra itemin sol üstünde yeşil bir simge belirmektedir. Buna bakarak da itemde yansıtma yapıldığını anlayabilirsiniz.

Birde yansıtma sadece silahlara ve zırhlara yapılmaktadır. Bunun dışındaki itemlere yansıtma yapılamıyor. Bu yansıtmanın amacı tamamen görüntüdür. Bunun dışında yansıtma yaptığınız itemin güçleri, efsunları vb. gerçek iteme geçmez. Sadece görüntüsü geçer.

Ayrıca bineklere güzel yansıtmalar yapıp güzel miktarlara satabilirsiniz. İyi oyunlar dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

1 yorum: