Pazartesi, Mart 09, 2020

Lanet Kitabı (Artısız) ve Lanet Kitabı+ (Artılı) Nereden Düşer?

Metin2'nin yine en değerli + basma itemlerinden birisi lanet kitabıdır. Artısız lanet kitabı oldukça değerlidir. +lısı ise ucuz fiyatlardan satılıyor kolay bulunuyor. Ama +sız lanet kitabı hem pahalı hem de çok zor düşmektedir.


Lanet Kitabı Nereden Düşer?






Lanet kitabı Seungryong Vadisi'ndeki 2 canavardan düşmektedir. Lanet kitabı aşağıdaki canavarlardan düşüyor:

  • Karanlık İşkenceci
  • Büyük İşkenceci

Yani karanlık ve büyük işkenceci slotlarından lanet kitabı +sız çıkartabilirsiniz. Bu iki canavar vadinin ortasında bulunmaktadır. Yani Seungryong Vadisi'nde orta bölgede bu 2 canavarı keserek +sız lanet kitabı çıkartabilirsiniz. Biraz zor düşse de yine de düşüyor.

Lanet Kitabı+ Nereden Düşer?





+lı lanet kitabı da aynı şekilde Seungryong Vadisi'nde çıkmaktadır. Vadideki 3 slottan +lı lanet kitabı düşürebilirsiniz. Lanet kitabı+ itemi aşağıdaki 3 canavardan çıkmaktadır:

  • Vahşi İşkenceci
  • Kibirli Karanlık Fanatik
  • Kibirli Karanlık Albay

Bu canavarlar da vadinin orta ve sağ taraftaki bölgelerinde çıkmaktadır. +lı lanet kitabı kolay çıktığı için fiyatları da ucuzdur diyebiliriz.

Lanet Kitabı Hangi İtemlere + Artı Basıyor?

Lanet kitabı +sız olanının tanesi ortalama 400-500 k civarındadır. +lıları ise tanesi 100-200 k civarında bulunabiliyor. Yani +sız olanı daha değerlidir.

Lanet kitabı ile Beşgen Kalkan, Şahin Kalkan, Aslan Ağzı Kalkan, Kaplan Kalkan, Su Yelpazesi, Taş Yelpaze, Okyanus Yelpazesi, Azap Yelpazesi, Yeşim Taşı Çan, Kaynak Çan, Kayısı Ağacı Çan itemlerine + basabilirsiniz. Bu itemlere +9 basarken 2 adet lanet kitabı istemektedir.

Lanet kitabı+ (artılı olanı) ile Siyah Yuvarlak Kalkan, Ejderha Pulu Kalkan, Anka Kuşu Yelpaze, Üçlü Yelpaze, Kaş Yelpaze, Güneş Yelpazesi, Kurtuluş Yelpazesi, Cennet Kuşu Yelpaze, Mutluluk Yelpazesi, Büyülü Çan itemlerine + basabilirsiniz. Bu itemlere +6 basarken 2 adet lanet kitabı +lı istiyor. Çanlarda 1 adet istiyor.

Herkese Metin 2 oyununda iyi eğlenceler dileriz.

Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

3 yorum:

  1. 61lvl çara da düşer mi

    YanıtlaSil
  2. Ork dişi görevi bitmeden lanet kitabi görevi başlar mı

    YanıtlaSil