Cumartesi, Mart 21, 2020

Metin2 Seyyar Satıcı Nerede Bulunur?

Metin2'de bazı NPC'ler haritanın değişik yerlerinde olabiliyor. Bunlardan birisi de seyyar satıcıdır. Seyyar Satıcı'da smokin, gelinlik ve buket itemleri satılmaktadır. Oyunda evlenen kişiler kıyafetlerini bu seyyar satıcıdan alırlar. Fakat çoğu kişi seyyar satıcının nerede olduğunu bilmiyor veya bulamıyor. Çünkü direkt olarak 1.köy merkezinde yer almıyor bu NPC. Peki seyyar satıcı nerede bulunur şimdi harita üzerinden gösterelim.


Metin2 Seyyar Satıcı Nerede Bulunur?

Metin2'de Seyyar Satıcı NPC'si 2. köyde haritanın en sol üst kısımlarında bulunur. Aşağıdaki resimden çıktığı yere bakabilirsiniz.




Yukarıdaki resimde de gördüğünüz gibi seyyar satıcı 2. köyde genellikle haritanın en sol üst kısmında yer alır. Koordinatları ise "117,148" 'dir. Fakat seyyar satıcı sabit bir NPC değildir. Bazen biraz ileri biraz geri gittiği olabiliyor. Fakat genel olarak yukarıdaki haritada kırmızı ile çizdiğimiz alanda bulunuyor. Buraya giderek smokin veya gelinlik satın alabilirsiniz.

Bu harita mavi bayrakların 2.köyü için geçerlidir. Fakat aynı şekilde kırmızı ve sarı bayraklarda da seyyar satıcı 2. köyde yer alıyor. Mesela kırmızı bayrakta 2. köyde haritanın en sol ve orta tarafında yer alır. Aynı şekilde sarı bayrakta da 2. köyde bulunuyor. Daha çok 30 levellik slotların çıktığı yerlerde dolanıyor.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder