Cuma, Mart 13, 2020

Metin2 Ölümsüzlere Karşı Güçlü Efsunu Ne İşe Yarar? Hangi İtemlere Gelir?

Metin2'de itemlere bir sürü efsun gelebilmektedir. Bu efsunlar karakterlere ekstra özellik vermektedir. İtemlere gelen bu efsunlardan birisi de ölümsüzlere karşı güçlü efsunudur. Peki bu efsun ne işe yarıyor ve nerelerde geçerlidir şimdi onu sizlere iletelim.




Ölümsüzlere Karşı Güçlü Efsunu Ne İşe Yarar?

Metin2 oyununda ölümsüzlere karşı güçlü efsunu genel olarak şeytan kulesindeki tüm canavarlara karşı etkili olan bir efsundur. Yani sadece Azrail'e veya diğer bosslara etki etmiyor. Dediğimiz gibi şeytan kulesindeki şeytan kral, lusifer ve diğer bosslar dahil hepsine etki eden bir efsundur.

Buna ek olarak ölümsüzlere karşı güçlü efsunu şeytan katacombu ve şeytan katacombundaki tüm canavarlara yani slotlarda etkilidir. Yani Azrail, Kharon, Tartaros vb. tüm şeytan bosslarına da etkili olan bir efsundur. Son olarak ölümsüzlere karşı güçlü efsunu Sohan Dağı'ndaki hastalıklı canavarlara karşı etkilidir.

Ölümsüzlere karşı güçlü efsunu bir iteme maksimum +%20 oranında gelmektedir. Mesela yukarıdaki resimde paylaştığımız dolunay kılıcında gördüğünüz gibi maksimum %20 ölümsüzlere karşı güç efsunu gelmektedir.

Ölümsüzlere Karşı Güçlü Efsunu Hangi İtemlere Gelebilir?


Arkadaşlar ölümsüzlere karşı güçlü efsunu oyunda silahlara, kasklara, kalkanlara, küpelere ve bileziklere gelebilen bir efsundur. Yani bunun dışında kolyelere, ayakkabılara ve zırhlara ölümsüzlere karşı güçlü efsunu gelmemektedir. Ek olarak ölümsüzlere karşı güç efsunu silah fişlerine ve başlık(kask) fişlerine de gelebilmektedir.

Eğer şeytan kulesindeki slotları rahat kesmek istiyorsanız sizlere tavsiyemiz tüm itemlerinizde ölümsüzlere karşı güç efsununu %20 oranında getirin. Veya minimum %10 oranındaki itemleri toplayarak bu tarz canavarlara karşı iyi vuruş yapabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder