Cumartesi, Mart 21, 2020

Okey Koleksiyon Kartı En Çok Nerede Çıkar?

Metin2'de uzun bir süre eventi olan ve en az 1 yıl daha olması beklenen bir event mevcut. O da okey eventi. Bu okey eventinde 24 tane okey koleksiyon kartı topladığınızda 1 el okey oyunu oynayabiliyorsunuz. Ardından yaptığınız puana göre ise bronz, gümüş veya altın okey sandıkları kazanabiliyorsunuz. Bu okey sandıklarından ise birbirinden güzel itemler çıkabiliyor. Peki okey koleksiyon kartları en çok hangi canavarlardan düşer şimdi onu yazalım.





Okey Koleksiyon Kartı En Çok Nerede Çıkar?

Arkadaşlar okey koleksiyon kartları en çok kendi levelinize yakın canavarlardan düşmektedir. Mesela diyelim ki 50 levelsiniz. Haliyle kendi levelinize yakın yerlerden okey koleksiyon kartları çok sayıda düşmektedir. Örneğin 50 levelseniz örümcek zindanından seri şekilde düşürebilirsiniz. Bu arada 24 tane okey koleksiyon kartı ile 1 adet okey kart seti yapabilirsiniz. Ardından okey oyununu oynayabilirsiniz.

Okey koleksiyon kartları dediğimiz gibi en çok kendi levelinize yakın olan slotlardan düşüyor. Fakat bazı levellere göre hızlı düşürme yerleri de mevcuttur. Yaptığımız araştırmaya göre;


  • 55 level civarında iseniz Şeytan Kulesinde ve Tapınakta çok hızlı şekilde okey koleksiyon kartları düşürebilirsiniz.
  • 75 level civarında iseniz Catacomb'da çok hızlı şekilde okey koleksiyon kartları düşürebilirsiniz.
  • 95 level civarında iseniz Büyülü Orman'da çok hızlı şekilde okey koleksiyon kartları düşürebilirsiniz.


Daha çok şeytan kulesinde seri kasılarak okey kartları toplayabilirsiniz. Özellikle burada etp, altıgen, ayışığı sandıkları da çok seri düşüyor. Burada çok slot çıktığı için cesaret pelerini ile seri şekilde okey kartları düşürebilirsiniz.

Kısacası kendi levelinize yakın yerlerden çok hızlı şekilde düşürebilirsiniz. Eğer itemleriniz sağlamsa mesela 40 levelsiniz diyelim o zaman 50 levellik canavarları keserek çok hızlı item düşürebilirsiniz. Çünkü bildiğimiz kadarıyla kendinizden en az 10 seviye yüksek canavarları keserseniz onlardan item düşme oranı diğerlerine göre daha fazla oluyor. Yani diyelim ki 40 seviyesiniz. 50 levellik bir canavardan item düşme oranı yüzde 20 ise 40 seviye bir canavardan item düşme oranı yüzde 10 civarlarındadır.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder