Perşembe, Mart 12, 2020

Metin2 Nemere'ye Nasıl Gidilir? Nemere Kulesi Nasıl Yapılır?

Metin2'ye geçtiğimiz yıllarda gelen yeni slotlarından birisi Nemere'dir. Nemere unique canavarını kesmek için Nemere'nin Gözetleme Kulesi'ne gitmek gerekmektedir. Yani Nemere gözlem evine gidilmesi gerekiyor. Peki Nemere'ye nasıl gidilir resimli olarak aşağıda gösterelim.




Nemere Gözetleme Kulesine (Gözlemevine) Nasıl Gidilir?


Arkadaşlar Meitn2'de Nemere gözlem evine gitmek için öncelikle Sohan Dağı'na gitmeniz gerekmektedir. Sohan dağındaki Buz Dağı Muhafızı'ndan Nemere Gözetleme Kulesi'ne giriş yapabilirsiniz. Kuleye giriş yapabilmek için 1 adet geçiş bileti lazımdır. Şimdi resimli olarak nemereye nasıl çıkılır onu anlatalım.


Nemere Gözetleme Kulesi'ne girmek için öncelikle Sohan dağına ışınlanıyoruz. Ardından yukarıdaki haritada gördüğünüz gibi sohan dağının en kuzeyindeki "Buz Dağı Muhafızı" 'na gidiyoruz. Buz dağı muhafızının koordinatları "731, 106" 'dır.


Ardından buz dağı muhafızına tıklıyoruz ve açılan sekmede "Nemere Gözlemevi'ne gir" diyoruz. Lakin giriş için 1 tane geçiş biletinizin olması gerekiyor. Aksi taktirde nemere gözlemevine giriş yapamazsınız.

Bu şekilde Metin2 TR serverlarında Nemere Gözlemevine girebilirsiniz. Fakat bazı pvp serverlarda belki başka yoldan giriş yapılır. Ama genel olarak sohan dağındaki bu yerden nemereye çıkabilirsiniz. Ardından Nemere bossunu kesebilirsiniz. Güzel ödüller kazanabilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder