Perşembe, Mart 26, 2020

Rüzgara Karşı Dayanıklılık Hangi İtemlere Gelir? Hangi Kolye ve Ayakkabıda Vardır?

Metin2'de büyülü ormanda kasılmak için en lazım olarak efsun rüzgara karşı dayanıklılıklı efsunudur. Peki bu efsun hangi itemlere gelebiliyor ve hangi kolyede-ayakkabıda otomatik olarak bulunur onların adlarını paylaşalım.

Metin2 Rüzgara Karşı Dayanıklılık Hangi İtemlere Gelir?

Rüzgara karşı dayanıklılık efsunu oyunda sadece zırhlara, kasklara ve bileziklere gelebilmektedir. Bunun dışında gümüş kolye hariç tüm kolyelere, altın bezeli ayakkabı hariç tüm ayakkabılara, silahlara, kalkanlara ve küpelere rüzgar dayanıklılığı efsunu gelmemektedir. Ek olarak başlık ve zırh fişlerine de bu efsun gelebiliyor.

Bir iteme rüzgar dayanıklılığı maksimum %15 oranında gelebiliyor. Yani itemlere gelmesi ve oranları aşağıdaki gibidir:

  • Kasklara gelebilir %15
  • Zırhlara gelebilir %15
  • Bileziklere gelebilir %15
  • Ayakkabıdan sadece +9 altın bezeli ayakkabıya %10 gelebilir.
  • Kolyeden sadece +9 gümüş kolyeye %10 gelebilir.
  • Kostüm fişlerine %15 gelebilir.
  • Başlık fişlerine %15 gelebilir.
  • Simyaya maksimum %19 gelebilir.

Yani simya hariç itemlerin toplamında eğer tam oranlı rüzgara karşı dayanıklılık getirmiş olursanız toplamda %95 rüzgar dayanıklılığı efsununuz olmuş olur. Simyayı da dahil edersek maksimum %114 oranında rüzgara karşı dayanıklılık sağlayabilirsiniz.

Rüzgara Karşı Dayanıklılık Hangi Kolye ve Ayakkabıda Vardır?



Ek olarak oyunda sadece 1 tane ayakkabıda rüzgara karşı dayanıklılık efsunu kendiliğinden bulunmaktadır. Bu ayakkabının adı ise "Altın Bezeli Ayakkabı" 'dır. Yani bu ayakkabı dışında oyundaki hiç bir ayakkabıya rüzgar dayanıklılığı efsununu gelmemektedir. Bu bakımdan bu itemin +9 u değerlidir diyebiliriz. +9'u %10 rüzgar dayanıklılığı vermektedir.



Ayrıca rüzgara karşı dayanıklılık efsunu sadece 1 tane kolyede bulunmaktadır. O kolyenin adı da "Gümüş Kolye" 'dir. Yani +9 gümüş kolye itemi %10 rüzgar dayanıklılığı efsunu vermektedir. Bunun dışındaki hiç bir kolyeye rüzgar dayanıklılığı efsunu gelememektedir. Bu bakımdan büyülü ormanda kasılanlar için bu kolye oldukça değerlidir diyebiliriz.

Teşekkürler iyi oyunlar dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder