Çarşamba, Mart 18, 2020

Metin2 Güncel Duyurulara ve Haberlere Nasıl Ulaşılır?

Metin2 dünyanın en çok oynanan oyunlarından birisidir. Günümüzde hala daha özellikle Türkiye, Almanya vb. gibi ülkelerde çok sayıda oyuncusu bulunmaktadır. Peki oyun hakkındaki duyurulara ve güncel haberlere nereden ulaşabiliriz şimdi sizlere onu anlatalım.




Metin2 Güncel Duyurulara ve Haberlere Nasıl Ulaşılır?


Metin2 hakkındaki güncel duyurulara ve haberlere resmi olarak "https://board.tr.metin2.gameforge.com/" buradaki siteden ulaşabilirsiniz. Bildiğiniz gibi Metin2 TR'nin GM'si Coma diğer bir ismiyle "FastFooD" veya "DeRiNDaRBe" isimlerini kullanmaktadır. Paylaştığımız siteye girerek oyun hakkındaki son duyurulara ulaşabilirsiniz.

Elbette bizim sitemiz olan www.havakilici.com üzerinden de oyun haberlerine, bilgilerine ulaşabilirsiniz. Fakat ilk resmi açıklamalara metin2'nin resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyun duyurularına "board.tr.metin2.gameforge.com/index.php?board/24-oyun-duyurular%C4%B1/" adresinden erişebilirsiniz. Kısacası Metin2'nin resmi Türkçe forum sitesine girerek oyun haberlerine bakabilirsiniz.

Ayrıca Gameforge Client programından da haberleri okuyabilirsiniz.



Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi Gameforge clienti açtığınızda oyun oynama butonunun hemen altında güncel haberler paylaşılmaktadır. Buradan da forum sitesine giriş yapmadan duyurulara bakabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder