Salı, Mart 17, 2020

Metin2 Şeytanlara Karşı Güçlü Efsunu Ne İşe Yarar? Hangi İtemlere Gelir?

Metin2'nin en önemli efsunlarından birisi şeytanlara karşı güçlü efsunudur. Peki bu efsun ne işe yarıyor nerelerde geçerlidir ve hangi itemlere gelebiliyor şimdi detaylıca efsun hakkında bilgileri paylaşalım.




Şeytanlara Karşı Güçlü Efsunu Ne İşe Yarar?

Metin2'de şeytanlara karşı güçlü efsunu en çok Sürgün Mağarası'nda etkilidir. Sürgün mağarasındaki tüm Setaou slotlarına karşı bu efsun etkilidir. Yani Setaou Savaşçısı, Setaou Avcısı, Setaou Komutanı vb. tüm Setaou canavarlarına şeytanlara karşı güçlü efsunu etkili olmaktadır. Fakat "Ejderha Beran-Setaou" için bu efsun geçerli değildir.

Sürgün mağarasına ek olarak şeytanlara karşı güçlü efsunu Nefrit Körfezi'nde de geçelidir. Nefrit körfezinde yer alan Triton Murana, Köpekbalığı Askeri, Triton Büyücü, Akrep Savaşçı, Kral Yengeç, Zırhlı Yengeç, Karides Asker, Şeytani Keşiş, General Kappa, Triton, General Istakoz, Kızıl Reis canavarlarına karşı da etkilidir.

Buna ek olarak Gautama Uçurumu'nda da bu efsun etkilidir. Buradaki Okçu Öcü, Dev Öcü, General Öcü, Kaptan Şrak canavarlarına karşı da etkili bir efsundur.

Son olarak bu efsun Yıldırım Dağları'ndaki Devasa Dişlek slotuna karşı da etkilidir.

NOT = Ayrıca şeytan kulesinde de bu efsun işe yaramaz. Herkes şeytan kulesinde şeytanlara karşı güçlü etkili olur diye biliyor ama maalesef öyle değil. Şeytan kulesinde ölümsüzlere karşı güçlü efsunu etkilidir.

Şeytanlara Karşı Güçlü Efsunu Hangi İtemlere Gelir?

Şeytanlara karşı güçlü efsunu 1 iteme maksimum %20 oranında gelmektedir. Ayrıca bu efsun oyundaki silahlara, kasklara, kalkanlara, küpelere ve bileziklere gelmektedir. Bunun dışında zırhlara, kolyelere ve ayakkabılara şeytanlara karşı güç efsunu gelmemektedir.

Ek olarak silah fişlerine ve başlık fişlerine de şeytan efsunu gelebiliyor.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder