Perşembe, Mart 26, 2020

Rüzgara Karşı Dayanıklılık (Rüzgar Dayanıklılığı) Efsunu Ne İşe Yarar?

Metin2'de en önemli savunma efsunlarından birisi rüzgara karşı dayanıklılık efsunudur. Peki bu efsun ne işe yarıyor nerelerde geçerlidir şimdi detaylıca onları yazalım.



Rüzgara Karşı Dayanıklılık (Rüzgar Dayanıklılığı) Efsunu Ne İşe Yarar?


Rüzgara karşı dayanıklılık efsunu rüzgar elementi canavarlara karşı savunma imkanı sağlamaktadır. Bir iteme maksimum %15 oranında gelebilmektedir. Ayrıca bazı kaynaklara göre oyundaki tüm karakterlere karşı bu efsun delici vuruş şansını % oranında azaltmaktadır. Yani bir kaynağa göre delici vuruşlarınızı azaltmaktadır. Delici vuruşa karşı savunma vermektedir.

Peki rüzgar dayanıklılığı hangi canavarlara karşı etkilidir ve nerelerde geçerlidir şimdi sizlere bunların isimlerini paylaşalım.

Rüzgara Karşı Dayanıklılık (Rüzgar Dayanıklılığı) Efsunu Nerelerde Geçerlidir?


Rüzgara karşı dayanıklılık efsunu birçok yerde geçerlidir ve savunma imkanı vermektedir. Şimdi sizlere rüzgar dayanıklılığı nerelerde geçerlidir onların yerlerini ve etkili olduğu canavarların isimlerini paylaşalım.

  • Hwang Tapınağı'ndaki Sarı Kaplan Hayaleti, Karanlık Lider vb. canavarlar dahil hemen hemen tüm canavarlara karşı bu efsun etkilidir.

  • Seungryong Vadisi'ndeki rüzgar elementi canavarlarına karşı etkilidir. Bu vadideki Vahşi Deli, Vahşi Okçu, Vahşi Asker, Vahşi Uzman, Büyük Fanatik, Büyük Arahan, Karanlık Fanatik, Karanlık Arahan, Büyük Arahan Savaşçısı, Büyük Haberci, Mistik Arahan Reisi, Büyük Cellat, Karanlık Haberci, Karanlık İşkenceci, Büyük Elit Arahan canavarlarına karşı rüzgar dayanıklılığı efsunu etkilidir.

  • Ejderha Ateşi Burnu'ndaki Rakshasa, General Kor, Martyaxwar, Mantikor Savaşçı, Mantikor Asker, Mantikor Büyücü, Mantikor Cellat ve tüm Mantikor canavarlarına karşı da rüzgara karşı dayanıklılık efsunu etkinlik sağlamaktadır.

  • Gautama Uçurumu'ndaki Lemur Asker, Lemur Savaşçı, Lemur Büyücü, Lemur Cellat, Lemur General vb. canavarlarına karşı da bu efsun etkilidir.

  • Ochao Tapınağı'ndaki Ochao Savaşçısı, Ochao Askeri, Ochao Büyücüsü, Ochao Celladı, Güçlü Ochao Savaşçısı, Güçlü Ochao Asker, Güçlü Ochao Büyücüsü,Güçlü Ochao Celladı, Güçlü Ochao Generali, Güçlü Ochao Prensi, Ochao Generali, Ochao Prensi canavarlarına karşı rüzgar dayanıklılığı etkilidir.

  • Büyülü Orman'da da rüzgara karşı dayanıklılık efsunu etkilidir. Büyülü ormandaki hemen hemen tüm canavarlara karşı bu efsun geçerlidir. Büyülü ormandaki En Tai Hükümdarı, En Tai Şifacısı, En Tai Askeri, En Tai Rahibi, En Tai İmhacısı, En Tai Savaşçısı, Güçlü En Tai Şifacısı, Güçlü En Tai İmhacısı, Güçlü En Tai Rahibi, Güçlü En Tai Askeri, Güçlü En Tai Savaşçısı vb. gibi tüm slotlara bu efsun etkinlik sağlıyor.

Rüzgar dayanıklılığı genel olarak buralarda geçerlidir. Bunlardan en önemlisi ise büyülü ormandır. Zaten herkes genelde büyülü ormanda kasılmak, farm yapmak için bu efsunu getirmeye çalışıyor. Büyülü orman için en önemli efsundur diyebiliriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder