Cumartesi, Mart 28, 2020

Metin2 Yeni Açılan "Arkadaşlar" Sunucusu Kalıcı mı Olacak? (Tüm Detaylar)

Selamlar arkadaşlar. Metin2'de geçtiğimiz gün yeni bir server (sunucu) açıldı. Sunucu hakkında sorulan soruların başında ise kalıcı mı olacak yoksa geçici ödüllü bir server mıdır o var. Şimdi bu yeni sunucu hakkındaki tüm bilgileri kısaca sizlere iletelim.


Metin2'de Yeni Açılan "Arkadaşlar" Sunucusu Kalıcı mı Olacak?


Metin2 TR'de geçtiğimiz gün açılan sunucunun ismi "Arkadaşlar" sunucusudur. Bu server yumurta bayramına özel yeni açılan sürpriz bir sunucudur. Yeni sunucu 27 Mart 2020 tarihi itibariyle açılmıştır. Yeni açılan "Arkadaşlar" sunucusu sınırsız yani kalıcı olacaktır. Yani server herhangi bir ödül, etkinlik sunucusu vs. olmayacaktır. Ömür boyu kalıcı kalacaktır.



Yeni sunucu olan Arkadaşlar sunucusunda Genç kahramanlar için silah ve Çırak sandıkları olmayacaktır. Bu bakımdan bir nevi eski Metin2'yi bizlere hatırlatabilir. Yani herhangi bir etkinlik vs. de olmayacağı için emek serverı da diyebiliriz. Bu yüzden eğer oyundan zevk almak istiyorsanız ve eski Metin2'yi özlüyorsanız bu sunucuda yeniden oyuna başlayabilirsiniz. Gerçekten buna değer olabilir. Çünkü GM'nin yaptığı açıklamaya göre yeni sunucuda büyük bir ihtimalle hile kullanılmayacak. Tabi bu durum hakkında kesin bir bilgi yok fakat sunucu yeni olduğu için kodlamalar vs. de ona göre yapılmış olabilir. Haliyle hile kullanımı da sıfıra inecektir diyebiliriz.

Ayrıca yeni sunucuda Nesne Market ilk başlarda kapalı olacaktır. İlerleyen süreçlerde Nesne Market açılabilir. Bu da yeni sunucunun ne kadar emeğe dayalı olduğunu bizlere gösteriyor. Çünkü Nesne Market açık olsa herkes EP parası ile kaliteli itemler alacak ve hızlı şekilde kasılacaktır. Haliyle ilk başlarda nesne market kapalı kalacağı için oyun sanki 2008 yılındaki Metin2 gibi emeğe dayalı bir server haline gelecektir. Bu da yeni sunucuya başlamak için büyük bir etkendir diyebiliriz.

Kısacası Arkadaşlar sunucusu etkinlik sunucusu değildir, kalıcı bir sunucudur. Bu bilgi kesindir diyebiliriz. Fakat sunucu hakkında diğer bilgiler henüz kesinleşmedi. Yani Arkadaşlar sunucusu maksimum kaç levellik olacak, simya olacak mı, okey eventi vb. eventler yapılacak mı henüz tam bir bilgi mevcut değil. Detaylı bilgilere "https://board.tr.metin2.gameforge.com/index.php?thread/612495-yumurta-bayram%C4%B1nda-sunucu-s%C3%BCrprizi/" sitesinden ücretsiz erişebilirsiniz. Burada GM'nin açıklamalarını takip edebilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder