Salı, Mart 17, 2020

Metin2 Karanlık Direnci Efsunu Ne İşe Yarar? Hangi İtemlere Gelir?

Metin2'nin yeni gelen efsunlarından olan karanlık direnci ne işe yarıyor hangi itemlere gelebiliyor bu yazımızdan onu öğrenebilirsiniz.




Karanlık Direnci Efsunu Ne İşe Yarar?

Metin2'de karanlık direnci efsunu Şeytan Kulesi'ndeki tüm canavalara ve Şeytan Katakombu'ndaki tüm canavarlara karşı etkilidir. Yani karanlık direnci efsunu bu iki bölgede etkili olmaktadır. Tartaros, Lusifer, Şeytan kral vb. bosslara karşı da etkilidir.

Karanlık direnci efsunu oyuna simyaların gelmesiyle birlikte dahil olan bir efsundur. Dediğimiz gibi yukarıdaki canavarlara karşı etkilidir ve önemli bir efsundur. Peki hangi itemlere geliyor şimdi onu öğrenelim.

Karanlık Direnci Efsunu Hangi İtemlere Gelir?

Karanlık direnci efsunu oyundaki oniks simyalarına sabit olarak gelmektedir. Yani oniks simyasına sahipseniz karanlık direnci efsununa da sahip olursunuz.

Bunun dışında tılsımlarda da karanlık direnci efsunu olabilmektedir. Oyundaki tüm tılsım çeşitlerine karanlık direnci efsunu gelebilmektedir ve maksimum %25 oranında gelmektedir. Yani ateş, buz, toprak, karanlık, rüzgar ve şimşek tılsımlarına maksimum %25 oranında karanlık direnci efsunu gelebilmektedir.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder