Çarşamba, Mart 04, 2020

Auranın Buz Runiği Ne İşe Yarar? Nereden Düşer?

Metin2'de son yapılan yeniliklerle birlikte Aura itemler meydana çıkmıştır. Bu Aura giysilerine itemlerin efsunlarını getirerek ekstra bir item gibi kullanabilirsiniz. Mesela sersemlikli kalkanı Auraya entegre edebilirsiz ve sayede normal kalkanınızda sersemlik olmasına gerek kalmamış olur. Peki Aura giysileriyle alakalı olan Auranın buz runiği itemi ne işe yarıyor ve nereden düşer şimdi birlikte öğrenelim.

Auranın Buz Runiği
Auranın Buz Runiği


Auranın Buz Runiği Ne İşe Yarar?

Auranın buz runiği itemi Aura giysilerinin seviyesini yükseltmek için gerekli olan bir malzemedir. Yükseltmeyi yapmak için Teovahdan'a gitmek gerekmektedir. Aslında item yerden düşünce ve ismi farklı olunca değerli gibi gelebilir. Fakat dediğimiz gibi sadece Aura giysilerinin seviyesini yükseltmeye yarayan bir itemdir. Ticareti maalesef yoktur. Haliyle tanesi şu kadar m eder diye bir şey söylemek yanlış olur.

Auranın Buz Runiği Nereden Düşer?

Auranın buz runiği tüm slotlardan, canavarlardan, metinlerden vb. her şeyden düşebilmektedir. Fakat bu itemin ticareti maalesef yoktur. Yani yerde bulduğunuz zaman almadan önce iyi düşünmelisiniz. Çünkü itemin ticareti olmadığı gibi item yere de atılamıyor. Yani eğer Aura giysisi için kullanmayacaksanız envanterinizde boşuna yer kaplar. Mesela bizler de ilk başlarda değerlidir diye yerden full topluyorduk fakat sonradan ticareti olmadığını ve satılamadığını öğrendiğimizde üzülmüştük :)

Haliyle auranın buz runiği 10 m eder veya 50 m eder diye bir şey diyemiyoruz. Çünkü itemin ticareti yok. Haliyle piyasası da yoktur. Eğer işinize yaramayacaksa yerdeki Auranın buz runiği itemini almamanızı tavsiye ederiz. Çünkü envanterinizde boşa yer kaplamış olur.

Yine de dediğimiz gibi Aura giysisi işine girecekseniz bu itemden biriktirebilirsiniz ve en sonunda giysilerin yükseltmesi için kullanabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder