Perşembe, Mart 05, 2020

Metin2 Seungryong Vadisi Haritası | Vadide Kaç Leveller Kasılır?

Metin2'de 1.köy ve 2.köy dışında kasılmak için 3 bayrağın ortak bölgeleri mevcuttur. Bu bölgelerden birisi de Seungryong vadisidir. Genelde vadi olarak adlandırılır. Bu vadi oyunda en çok çar kasılan yerlerden birisidir diyebiliriz. Çünkü vadide bazı mistik canavarlardan KDP, orklardan Ork Dişi, Vahşi okçu ve vahşi yüzbaşılardan da Dolunay kılıcı gibi değerli itemler çıkabiliyor. Haliyle bu itemlerden düşürmek için oyuncular vadide kasmak isteyebiliyor.


Seungryong Vadisi Haritası


Seungryong Vadisinin haritasına aşağıdaki resimden ulaşabilirsiniz. Haritayı bilerek yüksek çözünürlükte ekledik ki detaylı olarak bakabilesiniz diye.

:::Seungryong Vadisi Haritası:::



Haritanın en orta altında mavi bayraklar için giriş yer alıyor. Vadinin orta bölümünden ise Hwang tapınağına giriş yer almaktadır. Hwang tapınağının haritasına da aşağıdan ulaşabilirsiniz.


:::Hwang Tapınağı (Karanlığın Tapınağı) Haritası:::




Seungryong Vadisine Nasıl Gidilir?


Arkadaşlar oyunda Seungryong Vadisine gitmek için en kısayol Işınlayıcıdan ışınlanmaktır. Yaklaşık 9-10k ücret ile 1. köydeki veya 2. köydeki Işınlayıcıdan Seungryong vadisine ışınlanabilirsiniz. Bunun dışında yürüme de gidilebiliyor fakat bu çok uzun olacağı için kimse bu yolu tercih etmiyor. En kısası dediğimiz gibi ışınlayıcıdan direkt olarak ışınlanmaktır.




Seungryong Vadisinde Kaç Leveller Kasılabilir?


Arkadaşlar Seungryong vadisinde 34-49 leveller arası canavarlar çıkmaktadır. Haliyle bu seviyeler arasındaysanız vadiye giderek kasılabilirsiniz. Yani en mantıklı olanı eğer 30-40 levelleri arasındaysanız ve iyi EXP kazanmak istiyorsanız vadiye gidip kasılabilirsiniz. Bu şekilde çok pot harcarsınız ama iyi exp alırsınız. Veya 40-45 level arasında iseniz fazla pot basmaya gerek duymadan da vadide güzel şekilde kasılabilirsiniz. Ayrıca vadinin ortasındaki Hwang tapınağına da 50 seviye üzerindeyseniz gidebilir ve kasılabilirsiniz. Bu tapınaktaki canavarlar da 50 level üzerindedir.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder