Pazartesi, Mart 23, 2020

Metin2 Hayvanlara Karşı Güçlü Efsunu Ne İşe Yarar? Nerelerde Geçerlidir?

Metin2'de itemlere gelen efsunlardan birisi hayvanlara karşı güçlü efsunudur. Bu efsun itemlere maksimum %20 oranında gelebilmektedir. Peki hayvanlara karşı güç efsunu ne işe yarıyor, nerelerde etkilidir ve hangi itemlere gelebilir şimdi onun detaylarını sizlere aktaralım.



Hayvanlara Karşı Güçlü Efsunu Ne İşe Yarar?


Metin2'de hayvanlara karşı güçlü efsunu bazı canavarlara daha çok vuruş yapmayı sağlıyor. Hayvanlara karşı güçlü efsunu aşağıdaki canavarlara karşı etkilidir ve onlara daha çok vuruş yapmayı sağlamaktadır:

Yongbi Çölü'nde Geçerlidir:

  • Hayvanlara karşı güçlü efsunu Yongbi Çölü'ndeki hemen hemen tüm canavarlara karşı etkilidir. Bu efsun çöldeki zehirli, bacaklı, asker örümceklere vb. canavarlara karşı geçerlilik sağlamaktadır. Örümcek zindanında etkili değildir.

1. Köylerdeki Canavarlarda Geçerlidir:

  • Bu efsun aynı şekilde 3 bayrağın da 1. köylerinde etkilidir. 1. köylerde bulunan tüm hayvan grupları yani kurt, köpek, ayı vb. gibi hepsine karşı etkilidir. Bunun dışındaki beyaz yeminli okçu sınıflarına karşı etkisizdir.

Maymun Zindanlarında Etkilidir:

  • Aynı şekilde maymun zindanındaki tüm canavarlara karşı bu efsun etkili olmaktadır. Eğer maymun zindanında kasılacaksanız itemlerinizde hayvanlara karşı güçlü efsunu bulundurmaya çalışım.

Imha (Lonca) Bölgelerinde ve Yılan Vadisi'nde Etkilidir:

  • Hayvanlara karşı güçlü efsunu imha yani lonca bölgesindeki hemen hemen tüm canavarlara karşı etkili olduğu gibi yılan vadisindeki çoğu slota karşı da etkilidir. Buralarda saldırgan gruplara karşı geçerlilik özelliği sağlamaktadır.

Ejderha Ateşi Burnu'nda da Geçerlidir:

  • Ek olarak ejderha ateşi burnundaki Gnoll savaşçı, Mantikor savaşçı, Gnoll okçu, Mantikor asker, Gnol savunucu, Mantikor cellat, Gnol general, General kor, Lord gnoll, Rekshasa, Martyaxwar, Baş gnoll nöbetçisi canavarlarına karşı da etkili bir efsundur.

Gautama Uçurumu'nda Geçerli Bir Efsundur:

  • Ayrıca hayvanlara karşı güçlü efsunu Gautama Uçurumu'nda da Okçu öcü, Dev öcü, General öcü, Kaptan şrak, Dev öcü canavarlarına karşı da etkilidir.

Yıldırım Dağları'nda da Geçerlidir:

  • Son olarak yıldırım dağlarında ise sadece devasa dişlek slotuna karşı etkinlik sağlar.

Hayvanlara Karşı Güçlü Efsunu Hangi İtemlere Gelebilir?

Hayvanlara karşı güçlü efsunu silahlara, kalkanlara, küpelere, kasklara ve bileziklere gelebilmektedir. Ayrıca silah ve başlık fişlerine de gelebiliyor. Bunun dışındaki zırhlara, ayakkabılara ve kolyelere bu efsun gelmemektedir.

Efsun bir iteme maksimum %20 oranında gelebiliyor.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

1 yorum: