Perşembe, Mart 19, 2020

Metin2 Oyuna Geç Giriyor Hatası | Hızlı Girmek İçin Çözüm Nedir?

Metin2 TR sunucularında oyuncular en çok, oyuna hızlı giriş yapılmadığı için şikayetçidir. Gerçekten de CH değiştirdiğimizde veya oyuna yeni gireceğimizde maalesef hemen giriş yapamıyor. Ekranda "Lütfen bekle. Sunucuya bağlanıyorsun." şeklinde yazıyor ve en az 5-6 dakika bu şekilde bekliyor. Bazen daha fazla bekliyor bazen de hemen giriş yapıyor. Bunun nedeni büyük ihtimalle oyundaki kalabalıklık ve sizin internet bağlantınızla alakalı bir durumdur diyebiliriz. Peki oyuna hızlı girmek için neler yapılmalıdır şimdi size 1-2 taktik açıklayalım.




<<<<<BİRİNCİ YÖNTEM>>>>>

Arkadaşlar oyuna giriş yaparken yukarıda gördüğünüz gibi "Lütfen bekle. Sunucuya bağlanıyorsun." bildirimiyle bekliyorsanız ve oyunun hızlı açılmasını istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey oyun ekranına mouse ile sürekli tıklama yapmaktır. Yani bu bildirimin kenarlarına ekranın yan taraflarına sürekli fare ile sol tık yapın.



Yani yukarıda gördüğünüz gibi ok ile gösterilen boş alanlara sürekli 1-2 kez tıklama yapınız. Bu şekilde yapılınca oyuna daha hızlı giriyor. Bizzat oyundaki yüksek level oyunculardan böyle duymuştum. Yani kesin bir çözüm değil ama işe yarıyor demişlerdi sizler de deneyebilirsiniz.

<<<<<İKİNCİ YÖNTEM>>>>>

Buna ek olarak oyuna hızlı giriş için 2. bir yöntem ise sunucuya bağlandıktan sonra yani yukarıdaki gibi lütfen bekle sunucuya bağlanıyorsun ekranı geldikten sonra oyunu arka plana alıp hemen internet tarayıcısını açın ve internetten bir şeyler aratın. Yani sörf yapın veya youtube, haberler gibi sitelere girin oralarda 1-2 dakika takılın. Sonrasında oyuna tekrar baktığınızda oyuna giriş yapacağını göreceksiniz. Gerçekten ilginç bir yöntem ama ne zaman denesem böyle çalışıyor oyuna 1-2 dakikada giriş yapabiliyorum. Bunun büyük ihtimalle internet bağlantısıyla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum. Yani siz youtube, facebook gibi sitelere girdiğinizde Metin2 güvenlik birimize bildirim gidiyor ve güvenli bağlantınız olduğu kodlanıyor. Bu şekilde anında oyuna giriliyor diye düşünüyorum. Biraz saçma olabilir ama kendiniz deneyin görün.

<<<<<ÜÇÜNCÜ YÖNTEM>>>>>

Bunun dışında oyuna hızlı girmek için 3. taktik ise arka planda internet bazlı çalışan uygulamaları ve oyunları kapatıp öyle denemenizdir. Bağlantınız yavaş olduğunda oyuna geç girersiniz. Haliyle internet ile çalışan tüm programları, uygulamaları vb. kapatırsanız oyuna daha hızlı giriş sağlayabilirsiniz. Ek olarak boş yere açık olan Wifi ile bağlanan tablet, telefon gibi cihazların bağlantısını da keserek internet hızınızı yükseltebilirsiniz. Haliyle oyuna girişlerin daha çabuk olmasını sağlayabilirsiniz.

<<<<<DÖRDÜNCÜ YÖNTEM>>>>>

Arkadaşlar son olarak eğer oyuna bağlanma ekranında oyun kaldıysa yani 10-15 dakikadır oyuna giriş sağlamıyorsa o zaman oyunu kapatıp tekrar açın. Çünkü bu şekilde oyun buga girmiş olabilir. Haliyle boş yere yarım saat, bir saat oyuna girmek için bekleme yapmayın. Eğer 10 dakikadır oyuna girememişseniz derhal oyunu kapatıp tekrar açınız. Çünkü oyunda bana yazanlar oldu 1-2 saattir oyuna girmeye çalışıyorum girmiyor diye. Halbuki 10 dakika girmeye çalışın eğer girmiyorsa çıkış yapıp tekrar girin. Bu şekilde 2-3 seferde oyuna rahatlıkla girersiniz diye düşünüyorum. Çünkü bende de bu şekilde oluyordu bir ara. Bu taktik ile oyuna giriyordum.

NOT = Sizin bildiğiniz oyuna hızlı girme taktikleri varsa yorum alanından bizlere yazabilirsiniz. İyi oyunlar dileriz teşekkürler.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder