Çarşamba, Mart 25, 2020

Şimşeğe Karşı Dayanıklılık Efsunu Ne İşe Yarar? Nerelerde Geçerlidir?

Metin2'de itemlere gelen en önemli efsunlardan birisi şimşeğe karşı dayanıklılık efsunudur. Sürgünde kasılan farmcılar için çok değerli bir efsundur. Çünkü genellikle sürgünde etkili olduğu için burada kasılanlar itemlerine şimşeğe karşı dayanıklılık efsunu getirmeye çalışırlar. Bu efsun bir iteme maksimum %15 oranında geliyor. Şimdi bu efsun ne işe yarar nerelerde geçerlidir detaylı şekilde onu yazalım.


Metin2 Şimşeğe Karşı Dayanıklılık Efsunu Ne İşe Yarar?



Metin2'de şimşeğe karşı dayanıklılık efsunu şimşek gücü içeren canavarlara karşı savunma sağlamaktadır. Bir iteme maksimum %15 oranında gelmektedir. Yani bir iteminizde %15 şimşeğe karşı dayanıklılık efsunu varsa bunda etkili olan canavarlara karşı %15 savunma sağlar aldığınız hasar %15 oranında azalmış olur. Peki bu efsun hangi canavarlara karşı etkilidir şimdi onların isimleri yazalım. Bu arada yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi efsun max %15 oranında gelebiliyor.

Ayrıca bazı kaynaklara göre şimşeğe karşı dayanıklılık efsunu rakiplerin kritik vuruş yapma şansını % oranda azaltmaktadır. Mesela sizde %50 şimşek savunması varsa rakipleriniz size %50 oranda daha az kritik vuruş yapabiliyor. Burada rakipten maksat hem oyundaki canavarlar hem de savaşçı, sura vb. gibi karakterlerdir.

Şimşeğe Karşı Dayanıklılık Efsunu Nerelerde Geçerlidir?

Şimşeğe karşı dayanıklılık efsunu Sürgün Mağarası'ndaki hemen hemen tüm canavarlara karşı etkilidir. Şimşeğe karşı dayanıklılık efsunu Sürgün mağarasında bulunan Mavi Ejderha, General Komutan, Setaou Lideri, Setaou Komutanı, Setaou Okçusu, Setaou Avcısı, Setaou Savaşçısı, Setaou Yargıcı, Setaou Mistik, Setaou Askeri canavarlarına karşı savunma sağlamaktadır. Yani Sürgün mağarasındaki buz canavarları hariç tüm slotlara karşı geçerlidir.

Ek olarak bu efsun Gautama Uçurumu'ndaki Kiklop Asker, Kiklop Büyücü, Kiklop Cellat, Tekgözlü Kavgacı canavarlarına karşı da etkilidir.

Kısacası şimşeğe karşı dayanıklılık efsunu Setaou sınıfı tüm canavarlara, Yılan vadisindeki devlete ve Karanlık Ejderha Kayasındaki canavarlara karşı etkili bir efsundur.

Eğer itemlerinizde toplamda %100 şimşeğe karşı dayanıklılık efsunu bulunuyorsa bu canavarlardan çok az hasar alırsınız. Hatta eğer oranınız %100 olursa bildiğimiz kadarıyla 10-20 civarında hasar vuruyorlar. Yani neredeyse sıfıra yakın bir hasar vurmaktadırlar. Silah ve başlık fişlerine %15 oranında getirerek toplamda %100 şimşek savunması sağlayabilirsiniz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder