Çarşamba, Mart 25, 2020

Metin2 Şimşeğe Karşı Dayanıklılık Efsunu Hangi İtemlere Gelir? Hangilerinde Vardır?

Metin2'de farmcılar için en önemli efsunlardan birisi şimşeğe karşı dayanıklılık efsunudur. Bu efsun bir savunma efsunudur. Genel olarak Sürgün mağarasında geçerlidir. Bir önceki yazımızda bu efsunun nerelerde etkili olduğunun tüm yerlerini sizlere yazmıştık. Şimdi ise bu efsun hangi itemlere gelebilir onu yazacağız.


Şimşeğe Karşı Dayanıklılık Efsunu Hangi İtemlere Gelir?

Metin2'de şimşeğe karşı dayanıklılık efsunu sadece kasklara, zırhlara ve bileziklere gelebilmektedir. Bunun dışında silahlara, kalkanlara, küpelere, kolyelere ve ayakkabılara maalesef bu efsun gelmemektedir. Ayrıca zırh ve başlık fişlerine de %15 oranında bu efsun gelebiliyor.

Bu efsun bir iteme maksimum %15 oranında gelebilmektedir. Yani;

  • Kaskta %15
  • Zırhta %15
  • Bilezikte %15
  • Zırh fişinde %15
  • Başlık fişinde %15
  • Ek olarak +9 bakır kolyeden %10 oran gelir.
  • Ek olarak +9 tahta ayakkabıdan %10 oran gelir.

oranlarında gelebilmektedir. Yani toplamda %75 oranında itemlerden şimşeğe karşı dayanıklılık oranı alabilirsiniz. Fakat buna ek olarak birde bakır kolye ve tahta ayakkabı itemlerinin +9 larından %10 oranında şimşeğe karşı dayanıklılık da alırsanız toplam oran %95 olur ki bu oran farm için gayet yeterlidir ve yatmadan oto avda çar kasabilirsiniz.

Şimşeğe Karşı Dayanıklılık Efsunu Hangi İtemlerde Otomatik Olarak Vardır?

Oyunda otomatik olarak şimşeğe karşı dayanıklılık veren 2 item mevcuttur.



Bunlardan ilki Bakır Kolye itemidir. Bakır kolye 8 seviye bir itemdir ve özelliklerinde şimşeğe karşı dayanıklılık efsunu yer almaktadır. +0 halinde %1 şimşeğe karşı dayanıklılık efsunu yer alırken +9 Bakır Kolye'de ise %10 şimşeğe karşı dayanıklılık özelliği vardır. Bunun dışındaki hiç bir kolyede bu efsun yer almamaktadır. Bu bakımdan Sürgünlük kolye olarak da adlandırılır.



Bu itemlerden ikincisi ise Tahta Ayakkabı itemidir. Tahta Ayakkabı 17 seviye bir itemdir ve özelliklerinde otomatikman şimşeğe karşı dayanıklılık yer almaktadır. +9 Tahta Ayakkabı'da %10 şimşeğe karşı dayanıklılık efsunu bulunmaktadır. Bunun dışındaki tüm ayakkabılarda şimşeğe karşı dayanıklılık efsunu yer almaz ve bu efsun hiç bir ayakkabıya gelmez. Haliyle Sürgünlük ayakkabı olarak biliniyor. Ve sürgün mağarasında kasılacaklar bu ayakkabıdan satın alıyorlar.

Dediğimiz gibi arkadaşlar şimşeğe karşı dayanıklılık efsunu bu kolye ve ayakkabı dışında hiçbir kolye ve ayakkabıya gelmemektedir. Sadece bakır kolyeye ve tahta ayakkabıda kendiliğinden bu efsun yer alıyor. Yani siz düz +9 bakır kolye bile taksanız yine de %10 şimşeğe karşı dayanıklılık özelliği almış olursunuz ve Sürgün mağarası gibi etkinliği olan yerlerde bu itemler iş yapmış olur.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder