Salı, Mart 24, 2020

Yarı İnsanlara Karşı Güçlü Efsunu Ne İşe Yarar? Neylere Karşı Etkilidir?

Metin2'de itemlere gelen en önemli efsunlardan birisi yarı insanlara karşı güçlü efsunudur. Bu efsun itemlere maksimum +10 oranında gelmektedir. Çok değerli bir efsundur diyebiliriz. Peki efsun kimlere karşı etkilidir ve hangi itemlere gelebilir detaylarını sizlere aktaralım.




Yarı İnsanlara Karşı Güçlü Efsunu Ne İşe Yarar?


Yarı insanlara karşı güçlü efsunu oyundaki tüm karakterlere karşı etkilidir. Yani bu efsun savaşçılara, ninjalara, şamanlara, suralara ve lycanlara karşı etkili olan bir efsundur. Bu yüzden de çok değerlidir diyebiliriz. Bir iteme maksimum +10 oranında gelebiliyor. Diyelim ki küpenizde yarı insanlara karşı güçlü +10 efsunu var. Bu küpeyi takarak savaşçıyla vs atıyorsunuz diyelim. Sizin karakteriniz bu efsun sayesinde savaşçıya %10 daha çok hasar verir. Dediğimiz gibi tüm karakterler yarı insan olarak geçmektedir. Haliyle efsunu da onlara karşı güçlülük sağlar.

Tabii ki bu efsun sadece oyundaki karakterlere karşı güç sağlamıyor. Oyundaki bir çok canavara karşı güç de sağlamaktadır. Peki bu efsunun etkili olduğu slotlar hangileridir şimdi sizlere onları yazalım.


<<<Yarı insanlara karşı güçlü efsununun geçerli olduğu diğer yerler>>>

  • Bu efsun 1. ve 2. köyde yer alan beyaz yeminli okçu sınıflarındaki tüm canavarlara karşı etkilidir.
  • Aynı şekilde 2. köyde yer alan güçlü yabani asker, siyah rüzgar okçusu, siyah fırtına askeri, yabani uşak, mahon, vahşi asker, vahşi uzman, vahşi yüzbaşı, yabani okçu, yabani piyade vb. tüm yarı canavar yarı insan görünümlü slotlara karşı etkilidir.
  • Yıldırım Dağları'nda Zalim Kızılhırsız Amazon, Zalim Kızılhırsız Katil, Zalim Kızılhırsız Büyücü, Zalim Kızılhırsız Cellat, Beyaz General, Zalim Kızıl Reis, Zalim Kemik Surat canavarlarına karşı da yarı insan efsunu etkilidir.
  • Ejderha Ateşi Burnu ve Nefrit Körfezi'ndeki Kızılhırsız Amazon, Kızılhırsız Katil, Kızılhırsız Büyücü, Kızılhırsız Cellat, Siyah General, Kemik Surat, Kızıl Reis canavarlarına karşı da güçlüdür.
  • Gautama Uçurumu'ndaki Yah-Ki, Mu-Shu slotlarına karşı da etkilidir.

Yarı İnsanlara Karşı Güçlü Efsunu Hangi İtemlere Gelir?


Yarı insanlara karşı güçlü efsunu kasklara, küpelere, kalkanlara, silahlara ve bileziklere gelebilen bir efsundur. Bunun dışında zırhlara, kolyelere ve ayakkabılara bu efsun gelmemektedir. Ek olarak bu efsun silah ve başlık fişlerine de gelebiliyor.

Bu efsun bir iteme maksimum +%10 oranında gelebiliyor. Diğer güçlü efsunlar gibi +20 oranında gelmemektedir. Çünkü efsun çok değerli olduğu için +20 oran yapılmamış tam tersine maksimum +10 oranında kodlanmıştır.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder