Salı, Mart 24, 2020

Metin2 20 Level Gümüş Bilezik Görevi Nasıl Yapılır? Nereden Alınır?

Metin2'de oyunun en beğenilen görevlerinden birisi gümüş bilezik görevidir. Görev oldukça basittir ve ödül olarak 1 adet +0 gümüş bilezik itemi verir. Görev 20 levelde açılmaktadır. Gümüş bilezik HP verdiğinden dolayı oyunda oldukça iyi fiyatlara satılıyor. Örneğin +0 gümüş bilezik minimum 1 m'den satılıyor. +9 ları ise 20-25 m arası gidebiliyor. Peki bu gümüş bilezik görevi nereden yapılır resimli olarak anlatalım.


Gümüş Bilezik Görevi Nasıl ve Nereden Yapılır?

KISACA ANLATIM : Gümüş bilezik görevi 20 seviyede açılıyor. Görevi yapmak için öncelikle köy gardiyanına gidip görevi almak gerekiyor. Ardından beyaz yeminli okçu grubundan 1 tane Mi-Jung canavarı kesiyoruz. Sonrasında köy gardiyanına geri dönüyoruz ve ödülümüz olan gümüş bileziği alıyoruz.

Şimdi uzun anlatımını yapalım.

1-) Öncelikle arkadaşlar Gümüş Bilezik kazanma görevi 20 levelde açılan bir görevdir. 20 seviye olduktan sonra 1. köydeki "Köy Gardiyanı" NPC'sine gidiyoruz.



2-) Ardından köy gardiyanından beyaz yeminlilerden Mi-Jung adı altında görevimizi alıyoruz. Görevde yapmamız gereken sadece 1 tane Mi-Jung canavarı kesmektir.



3-) Görevi aldıktan sonra beyaz yeminli okçuların bulunduğu bölgeye doğru gidiyoruz. Orada illaki aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi Mi-Jung slotu görürsünüz. Görevi tamamlamak için 1 tane bu slottan kesmek yeterlidir. Ama dikkat edin Moralsiz Mi-Jung olmayacak yani sadece düz Mi-Jung olacaktır.



4-) Mi-Jung'u kestikten sonra köy gardiyanına geri dönüyoruz ve böylelikle görevimizi tamamlamış oluyoruz. Köy gardiyanı ödül olarak bizlere Gümüş Bilezik +0 verecektir. Bileziğe envanterden bakabilirsiniz.



5-) Bu şekilde gümüş bilezik kazanabilirsiniz. Normalde +0 ları 1m civarında ediyor fakat efsunlu gelme ihtimali de vardır. Mesela rüzgar dayanıklılığı %15'li bir gümüş bilezik gelse bunun değeri en az 20-30 m eder. Ama düz +0 ları 1m ediyor.

Ek olarak yan çarlar açarak ve 20 levele kadar kasarak bu tarz gümüş bilezik biriktirebilirsiniz. Mesela 20 yan çar açsanız 20 bilezik ile 20 m para kasabilirsiniz. Bu şekilde farklı para kazanma yollarını uygulayabilirsiniz.

Bu şekilde gümüş bilezik görevini tamamlayabilir ve ödül olarak +0 gümüş bilezik kazanabilirsiniz. İyi görevler dileriz.


Metin 2 bilgi paylaşımlarını beğendiyseniz lütfen sosyal medyada paylaşmayı unutmayınız. Teşekkürler...

0 yorum:

Yorum Gönder